04-03-2015 Mooi artikel over COOL Talent 2015 in de Goudse Post
Klik
HIER voor de inhoud

05-02-2015 Kick-off COOL Talent 2015 
Op donderdag 5 februari vond de jaarlijkse Kick-off COOL talent plaats.

Vertegenwoordigers van de 7 deelnemende scholen en organisatoren kwamen bijeen om kennis te maken, afspralen te maken en om de de "neuzen in dezelfde richting te zetten".
Het was een constructieve, maar vooral plezierige en ontspanning bijeenkomst voor de tweede keer in een van de mooiste locaties op de de Grote Markt van Gouda, Arti Legi.
DSC00286k    DSC00289k
De muzikale aankleding van de Kick-off werd verzorgd door Lotte Cleffken, een van de COOL Talents, die o.a. met haar eigen nummer, "Brave", diepe indruk maakte.

12-12-2014 COOL Talent "Unplugged" tijdens Gouda bij Kaarslicht groot succes!
Het optreden van COOL Talents in het warme en sfeervolle kerkje aan de Hoge Gouwe was een groot succes. Bijna voortdurend was de kerk voor meer dan driekwart met enthousiaste toeschouwers gevuld.
Met dank aan het kostersechtpaar Erica en Daan Oskan, aan de twee technici, aan de Lions Gouda-Bloemendaal, die buiten bezoekers op dit evenement wezen, maar bovenal aan de jonge COOL Talents die zoveel muzikale kwaliteit ten toon wisten te spreiden.
DSC 0154kl
Klik op de foto voor het volledige fotoalbum.

COOL Talent wint in 2013 Graaf Floris Prijs!
Uitreiking Graaf Floris Prijs   Logo Hoofdkwartier Gouda Staand White BGHoofdkwartier Gouda Foto Winnaar Cool Talentk

Knipsel Cool Talent AD 3 dec 2013 Graaf Florisprijs KvG 0002

(29-11-2013) COOL Talent wint de prestigieuze #Graafflorisprijs. Uitgereikt door Opperwaegemeester Burgemeester Schoenmaker van Gouda. Wij zijn enorm trots met de nominatie en het winnen van deze prijs, een initiatief van Hoofdkwartier Gouda.

 

 

 

 
Deelnemende Scholen
Organisatie

 

Logo Lions 2