Contactformulier Deelnemers

Deelnemers graag onderstaand formulier invullen.

CONTACT FORMULIER ACTS
CONTACTFORMULIER COOL TALENT 2019
INTRODUCTIE
We willen je (jullie) van harte feliciteren met het feit dat je mee doet aan COOL Talent 2019. De COOL talent organisatie zal in de voorbereiding naar COOL Talent toe en op de dag zelf er alles aan doen om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Om het contact met de organisatie zo soepel mogelijk te laten verlopen, willen we je vragen dit formulier volledig in te vullen. Alvast dank hiervoor! We wensen je ontzettend veel plezier en succes toe met de voorbereiding. De COOL Talent organisatie.
CONTACTGEGEVENS
Contactgegevens: We willen je vragen onderstaande contactgegevens in te vullen. Als je deel uitmaakt van een act met meerdere personen, dan vragen wij je de contactgegevens in te vullen van een vertegenwoordiger namens de act. Deze vertegenwoordiger is dan voor de COOL Talent organisatie het eerste aanspreekpunt. Stuur ook een leuke foto van jezelf of de groep mee!
Naam van de act
Invalid Input
School (*)


Invalid Input
Naam deelnemer/vertegenwoordiger (*)
Invalid Input
Mobiel nummer
Invalid Input
E-mailadres (*)
Invalid Input
COOL TALENT PROMOTIE
Ook dit jaar willen we weer zoveel mogelijk kaarten verkopen. Niets is mooier dan op te treden in een volle schouwburg. Onze ervaring is dat de promotie en kaartverkoop vooral via de Social Media plaats vindt. De COOL Talent organisatie heeft daarom drie vragen om van de promotie COOL Talent 2019 een succes te maken:
Vraag 1: Wil jij, en de leden van jouw acts, COOL Talent gaan volgen op FB en Instagram? Daar vind je ook steeds het laatste nieuws.
Vraag 2: Wil je een kort stukje schrijven over je/jullie act. Deze beschrijving gebruiken we samen met de foto voor de promotie en voor de samenstelling van het programmaboekje. Onderstaand een voorbeeld van een act van vorig jaar:
Vraag 3: Wil je ook een leuke foto van jou of je act per e-mail sturen naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , CC This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Voorbeeld: Hoi! Wij zijn Irene, Meike, Mirthe, Pieter en Dinand en samen vormen we de dansgroep Jeweetzelluf, afgekort ook wel JWZ. We zitten in de vierde en de vijfde klas van het Coornhert Gymnasium in Gouda. In de brugklas heeft onze brugklasbegeleider Ruth-Eva ons bij elkaar gebracht en sindsdien hebben we elk jaar meegedaan aan de Glamournight, de muziekavond van onze school. We dansen ieder jaar weer op een zelfgemaakte mix van liedjes en ook de choreografie bedenken we zelf, ondanks dat niemand van ons op hiphop dansen zit. Na vijf jaar samen gedanst te hebben, is er een hechte vriendschap ontstaan en dat maakt het samenwerken en optreden nog veel en veel leuker! We vinden het vooral belangrijk om plezier te hebben tijdens het dansen en daarom zullen we 13 april knallen op het podium en er een hele mooie avond van maken!
Omschrijving van de act:
vul hier je korte stukje in!
CONTACTGEGEVENS VAN COOL TALENT
  
We willen je vragen om dit ingevulde formulier te mailen naar ons e-mailadres: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Gebruik hiervoor de knop "VERZEND naar COOL Talent". Heb je vragen over dit formulier of heb je andere vragen dan kun je contact opnemen met: Henk Mulder, mobiel/whatsapp 06-15502646

Contact

Op het onderstaande informatieformulier kunnen vragen aan het organisatieteam doorgegeven worden.

CONTACT
Naam: (*)
Invalid Input
Email:
Invalid Input
Onderwerp bericht:
Invalid Input
Vraag/suggestie (*)
Invalid Input
  

 
Deelnemende Scholen
Organisatie

 

Logo Lions 2