COOL Talent

1 juni 2024 Schouwburg Gouda

11e Editie!

Header

Sponsoren 2024

Deelnemende scholen

Social Media

     
facebook icon    logo instagram
     

Organisatie

Contactformulier Acts

CONTACTFORMULIER COOL TALENT 2023 JUBILEUM EDITIE

Introductie

We willen je (jullie) van harte feliciteren met het feit dat je mee doet aan COOL Talent 2023. De COOL Talent organisatie zal in de voorbereiding naar COOL Talent toe en op de dag zelf er alles aan doen om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Om het contact met de organisatie zo soepel mogelijk te laten verlopen, willen we je vragen dit formulier volledig in te vullen. Alvast dank hiervoor! We wensen je ontzettend veel plezier en succes toe met de voorbereiding. De COOL Talent organisatie.

Contactgegevens

Contactgegevens: We willen je vragen onderstaande contactgegevens in te vullen. Als je deel uitmaakt van een act met meerdere personen, dan vragen wij je de contactgegevens in te vullen van een vertegenwoordiger namens de act. Deze vertegenwoordiger is dan voor de COOL Talent organisatie het eerste aanspreekpunt. Stuur ook een leuke foto van jezelf of de groep mee!

Velden met (*) zijn verplicht.

Geen naam ingevuld.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

COOL TALENT PROMOTIE

Wil je een kort stukje schrijven over je/jullie act. Deze beschrijving gebruiken we samen met de foto voor de promotie en voor de samenstelling van het programmaboekje. Onderstaand een voorbeeld van een act van vorig jaar:

Voorbeeld: Hoi! Wij zijn Irene, Meike, Mirthe, Pieter en Dinand en samen vormen we de dansgroep Jeweetzelluf, afgekort ook wel JWZ. We zitten in de vierde en de vijfde klas van het Coornhert Gymnasium in Gouda. In de brugklas heeft onze brugklasbegeleider Ruth-Eva ons bij elkaar gebracht en sindsdien hebben we elk jaar meegedaan aan de Glamournight, de muziekavond van onze school. We dansen ieder jaar weer op een zelfgemaakte mix van liedjes etc .......

Invalid Input

Wil je ook een leuke foto van jou of je act bijvoegen. We zullen deze op Facebook, Instagram en de COOL Talent website plaatsen, zodra jij of je groep deel gaat nemen aan de uitvoering van de COOL Talent avond.

Invalid Input

CONTACTGEGEVENS VAN COOL TALENT

Met het insturen van dit formulier ga jij/gaan jullie akkoord met het gebruik van beeld- en geluidmateriaal voor promotie van COOL Talent of sponsoren van COOL Talent op website of Social Media.
We willen je vragen om dit ingevulde formulier te mailen naar ons e-mailadres: info@cooltalent.nl. Gebruik hiervoor de blauwe knop "Versturen". Heb je vragen over dit formulier of heb je andere vragen dan kun je contact opnemen met: Henk Mulder, mobiel/whatsapp 06-15502646