COOL Talent

15 april 2023 Schouwburg Gouda

10e Editie!

Header

Deelnemende scholen

Social Media

     
facebook icon    logo instagram
     

Organisatie

 
Logo Lions 2

Door wie wordt COOL Talent georganiseerd?

De basis voor COOL Talent werd al in 2008 gelegd door de Lionsclub (LC) Gouda-Bloemendaal.

De Lionsclub houdt zich bezig met de uitdagingen van 'good government and good citizenship'. Hun motto is "we serve".

In 2008 werden de eerste stappen gezet om een gloednieuwe activiteit te organiseren die de samenhang en het geloof in de culturele toekomst van de Goudse regio verder zou kunnen vergroten. Het resultaat, na drie jaar van voorbereidende gesprekken met talloze betrokkenen, is COOL Talent. De eerste succesvolle editie van COOL Talent vond plaats in april 2011.

Alle leden van LC Gouda-Bloemendaal zetten zich individueel en belangeloos in voor het slagen van COOL Talent; binnen de club was het aanspreekpunt de Commissie COOL Talent.
Inmiddels is vanuit de kern van LC Gouda-Bloemendaal een aantal andere organisaties als medeorganisator nauw bij COOL talent betrokken. Dat zijn in de eerste plaats de deelnemende middelbare scholen. Zij zetten zich eveneens belangeloos in voor COOL Talent en hebben cruciale tijd vrijgemaakt in hun drukke lesprogramma’s.

Gedwongen door de corona-beperkingen kon COOL Talent 2020, 2021 en 2021 geen doorgang vinden. Om meerdere redenen was de onderbreking de aanleiding voor de organiserende Lions Gouda Bloemendaal om het stokje over te dragen aan een nieuw en enthousiast team. COOL Talent 2023 op 15 april  is in hun goede handen!

Meer informatie te bevragen Klik hier.