COOL Talent

1 juni 2024 Schouwburg Gouda

11e Editie!

Header

Deelnemende scholen

Social Media

     
facebook icon    logo instagram
     

Organisatie

 
Logo Lions 2

De muziekavonden van Gouda zijn begonnen en de intussen geselecteerde COOL Talents staan hieronder.....
(klik op de foto's voor een vergroting .......)

CT 2023 Chiara Deelen
 
Chiara Deelen
, een explosieve brugklasser voor wie het podium geen onbekend terrein is. Zij verrast met haar versie van 'Drivers License' van Olivia Rodrigo.

CT 2023 Yasmina van Eijk 
Yasmina van Eijk
, zingen zit van jongs af aan in haar bloed. Ze maakt ook haar eigen liedjes, maar nu straalt ze met 'Almost There' uit Disney's musical 'De Prinses en de Kikker'.

CT 2023 Wall of Music 
Guusje, Tessa en David aka Wall of Music, heel graag wil dit muzikale trio het nummer 'Nu wij niet meer praten' van Jaap Reesema met jullie delen.

Iris Uittenbogaard
Iris Uittenbogaard
laat zich bij haar schouwburg debuut begeleiden door de COOL Talent Huisband en zij zingt 'Zilver' van Pommelien Thijs.

Hidde van der Ligt
Hidde van der Ligt is één met zijn gitaar als hij ons van zijn versie van John Mayers In Your Atmosphere laat genieten.

Touché Sara
Voila qui je suis ......... ze laten zien wie ze zijn: Tessa, Brecht, Irene, Elza, Rosalie, Jamila, Zaïra, Rachel, Selen, Frederique en Tara van de dansgroep Touché Sara. Goede wijn behoeft geen krans!

Sterre de Wit
Voor Sterre de Wit is zelf liedjes schrijven heel erg belangrijk. Haar eigen nummer, 'Stitch it up' gaat over het leven van een muzikant. Over haar eigen leven .......... ?

Copper Bull
Mariken, Diana, Christian, Sem, Sem en Guus, samen bekend als Copper Bull, een metal band die naar eigen zeggen onze gezichten eraf gaan smelten met 'Before I Forget' van Slipknot! Beware!

Liza Kalinina
Liza Kalinina uit Oekraïne zingt een liedje over de oorlog in haar land in de taal van haar land. Vrij vertaald heet het 'Ik wil het zoals voorheen'. We hopen allemaal dat haar wens heel snel uitkomt!

Monkeys
Nano Rutten, Bram Oostra, en Silvijn Hasberg vormen samen het gelegenheidsbandje de Monkeys. Met masker en veel energie spelen zij 'Arabella' van Arctic Monkeys.

Darkrozes
Isabelle, Lara, Bjorn, Luca en Gustaf, bij vriend en vijand (hebben ze niet) bekend als de band Darkrozes houden hun act nog even geheim ......

Floor Schrijvers van Zenden
In 2022 was ze al geselecteerd, maar ging het jammer genoeg niet door. Dit jaar is Floor Schrijvers van Zenden gelukkig terug met haar versie van De Diepte van S10.

Isabel en Noortje
Isabel en Noortje zitten samen in de schoolband, maar als duo treden ze op met het nummer 'New York State of Mind' van Billy Joel. Gewoon lekkerrrr....

Tjomme Elgersma
Tjomme Elgersma
, was er in 2019 met zijn bijzondere stem ook bij. Met zijn vrienden van toen, nu de band The Groove Foundations bestaande uit Nano, Jasper en Joeri, zingt hij de cover 'Coleurs'.

Nikki Straver
Nikki Straver, danst niet alleen bij Touché Sara, ze gaat ons ook verrassen met een mooi staaltje luchtacrbatiek.

Touché Sara2
Selectie 2 van dansschool Touché Sara danst dit jaar op het nummer Stralen van Nielson. Zij hebben wedstrijden en optredens door heel Nederland.

Mary Melkonian
Je moet het maar durven, het spits afbijten bij COOL Talent! Samen met de CT Huisband durft 'Proud' Mary Melkonian het aan met de allergrootste hit van Tina Turner.

Behalve de grote talenten van dit moment op de scholen, doen er dit jaar ook een aantal oud-deelnemers mee die inmiddels hun werk van muziek hebben gemaakt. Ook hen stellen we voor:
Roxanne Stekelenburg
Roxanne Stekelenburg is één van de 'oud' deelnemers aan COOL Talent. Zij laat zien hoe COOL Talent kan bijdragen aan een toekomst vol muziek. Ze zingt You Oughta Know van Alanis Morissette.

Sofie de Bruin
Sofie de Bruijn
 deed in 2018 al mee met een eigen nummer ‘Internetdate’. Na dat moment is het podium nooit ver weg geweest en behalve zo vaak mogelijk optreden studeert ze nu aan het conservatorium. Ze zingt 'Je suis malade', maar wij worden er beter van.

Suus Luyken
Suus Luyken, een 'oud' COOL Talent studeert nu vocals aan de Rockacademie in Tilburg. Zij laat zien wat je kunt  bereiken met een eigen nummer. Haar talentvolle vriendin en klasgenoot Annabel is backing vocaliste.

Maud Rietbroek
Een echte wereldkampioen in Pole Fitness is Maud Rietbroek. Naar haar ongelofelijke act met de titel 'Different, but not really changed' kun je beter kijken dan erover schrijven!

ABBA MEDLEY! Om het 10-jarig jubileum op bijzondere wijze te vieren zullen er vertegenwoordigers van bijna alle deelnemende scholen meezingen met een heerlijke ABBA Medley. Voor het eerst staan en zingen er 100 leerlingen van van verschillende scholen gebroederlijk met elkaar op het podium. Deelnemers zijn de musical groep van het Coenecoop College, de Theaterklassen van het Antonius College, een aantal zangeressen van de Night of Dreams van het GSG Leo Vroman en van het Coornhert Gymnasium.
Musical Groep Coenecoop    Theaterklassen Antonius
Musical Groep Coenecoop                   Theaterklassen Antonius

De presentatoren zijn ..........
Carmen van Nielen presentatie1      Dagmar Hora      David Knegjens      Sofie presentatie
Carmen van Nielen, Dagmar Hora, David Knegjens in een 'dubbelrol' Sofie de Bruijn

Line up 2023