COOL Talent

1 juni 2024 Schouwburg Gouda

11e Editie!

Header

Sponsoren 2024

Deelnemende scholen

Social Media

     
facebook icon    logo instagram
     

Organisatie

Alle acts zijn bekend! Kijk hieronder naar de Line Up:

 

 Fleur_en_Nikita.jpg

Dit zijn Fleur (15) en Nikita (14). Zij zullen een zelf-gechoreografeerde hiphopdans laten zien. Het begon toen ze bij hun dansles hun eigen dans mochten maken. "We bleken een goed duo te zijn, waarna Fleur op het idee kwam om met de muziekavond mee te doen. Dat heeft goed uitgepakt!"

 

 664f4f396efd9-IMG_8564.jpeg

"Hoi! Wij zijn Charlie en Kiki en wij treden 1 juni op met het nummer Locked Out of Heaven van Bruno Mars. Wij zingen al samen sinds de brugklas en zitten nu in 5h & 5v. Charlie die doet examen en gaat van school af volgend jaar dus dit is een soort "afsluiter" van alle jaren samen optreden. We zien jullie 1 juni!!" Helaas is Charlie op vakantie 1 juni, dus zingt Kiki voor twee. You Go Girl!

 

Guusje.png
Hoii, ik ben Guusje. Ik zit in 4 havo op de Goudse Waarden in Gouda. Al sinds ik klein ben speel ik piano en begon ik er ook bij te zingen, door mijn moeder die zangeres is. Samen met haar heb ik heel veel gezongen, en ben ik het steeds leuker gaan vinden!
 
Met Cool Talent hoop ik iedereen zijn harten te laten smelten en mijn talent te laten zien! 

Schoolband.jpg

Wij zijn Hidde van der Ligt, Isabel Hes, Machiel Hes en Christian Espada! U kunt ons kennen van YoungTalent van John de Heij Theaterproducties of de Glamournight en muziekavond, georganiseerd door het Coornhert Gymnasium en het Antoniuscollege, onze scholen. Voor het eerst treden wij als band op tijdens Cooltalent in de Goudse schouwburg, met het nummer Don't Stop the Music... Komt u kijken op 1 juni? 

Ferran.jpg

 Ferran van den Berg speelt het funk stuk: 'The Chicken'. Solo gespeeld op trompet onder begeleiding van de huisband. 

 

Merel.jpg

Maak kennis met Merel! Merel Dalenberg is 14 jaar en zit in 3 havo. Haar grootste passies zijn zingen en acteren. Op het Antoniuscollege doet ze al sinds de eerste mee aan muziekavonden en schoolmusicals, waar ze dit jaar Donna mocht spelen in Mamma Mia. Op 1 juni zingt ze I Have Nothing van Whitney Houston. "Ik vind het super leuk dat ik mee mag doen aan COOl Talent! Hopelijk genieten jullie van de avond!"

Touché_Sara_3.jpg

Touché Sara 3: "Wij zijn selectie 3 van dansschool Touché Sara. Net zoals selectie 2 hebben wij danswedstrijden en -optredens door het hele land. We dansen op het nummer Door De Wind, gezongen door Miss Montreal. Hopelijk tot dan!"

Chiara.jpg

Chiara Deelen zingt 1 juni Laatste Dans van Zoë Tauran. Chiara is 13 jaar oud. Ze zit in de 2e klas van het Antoniuscollege. Ze houdt superveel van zingen. Vorig jaar deed Chiara al een keer mee met COOL Talent. Ze vond het supervet om in zo'n grote zaal op te treden. Het was niet de eerste keer dat ze optrad in zo'n groot theater, want Chiara heeft al in verschillende professionele musicals gespeeld. ZO speelde ze Pietje in Pietje Bell de musical en Veruca in Charlie and the chocolate factory. Ze heeft er dit jaar ook weer superveel zin in!! Tot 1 juni😊


Mark David Abdul Felix Jasper Mannenharten
Mark, Abdul, Felix, Jasper en David: nog nooit hadden ze samen voor publiek opgetreden, maar met hun versie van 'Mannenharten' van BLØF en Nielson gaan ze beslist harten veroveren.

 Anouk_en_Isabeau.jpg

Dit zijn Isabeau en Anouk. Zij zitten al heel lang op dansen bij studio Da Danza, al vanaf kleuterleeftijd. Nu doen ze, naast de groepslessen, voor het tweede jaar samen een duo. Ze zijn dus goed op elkaar ingespeeld. "Wij zitten allebei op het Coenecoop college in de eerste en tweede klas. We dansen een krachtige hiphopdans met een mix van verschillende stijlen op hiphop muziek. Met deze duodans reizen we heel het land door en doen we mee aan verschillende danswedstrijden in de dansscene. En daar hebben we veel plezier in dat kun je wel zien. Wij gaan samen met 2 andere duo's een dance battle doen."

IMG 20240415 WA0001

Selectiegroep 2 van dansschool Touché Sara: Zij zitten in klas 1, 2 en 3 op verschillende middelbare scholen in Gouda. Door het hele land doen ze mee aan wedstrijden en optredens. Op 1 juni dansen ze op het nummer The Jungle Book / Sarabande van The Piano Guys.

660194de9dd1b-IMG_4418.jpeg

Dit zijn Elvie, Timo, Stijn, Gilmar en Jadon. Zij vormen samen "Elvie & the chipmunks". Ze zitten in de tweede, vijfde op het Coenecoop college waddinxveen en boskoop, en timo is al van school af. Zij hebben voor het eerst samen opgetreden met de muziekavond. Daar speelden ze het nummer 'Life is a highway' van rascal flatts en dat doen ze op 1 juni weer!


6604615fe5df8-074628a9-904a-4a73-9930-e48b175ec876.jpeg

Nikki Straver zit in de tweede van het VWO op de GSG Leo Vroman. Vanaf haar zevende doet zij al aan luchtacrobatiek. Zij ia al twee keer tweede en pas geleden eerste geworden bij de landelijke wedstrijd in Utrecht.
Vorig jaar deed ze al een keer mee aan COOL Talent. Ook met dansgroep Touche Sara, net als nu! Ze heeft er heel veel zin in en hoopt dat iedereen haar nieuwe act ook weer mooi zal vinden! 


Camille Friboulet Lenoir
Camille Friboulet-Lenoir: met haar ingetogen cover van, 'Promise' van Laufey, bereikt ze het ademloos luisterende publiek tot in alle hoeken van de zaal.

 

6601dd6da6922-Glamournight_2024_foto_twirlen.jpg

Dit is Jet. Jet zit in het vijfde jaar van het Coornhert Gymnasium. Al ongeveer 8 jaar beoefent zij de sport Twirlen, een soort stokjes werpen. Dit jaar deed zij voor het eerst mee  aan de Glamournight, de muziekavond van het Coornhert. Zij vond dit ontzettend leuk en al helemaal toen ze hoorde dat ze gelijk mee mag doen met COOL Talent! Jet heeft er in ieder geval zin in, hopelijk u ook!


Sara Hijzen

Sara Hijzen: voor het eerst doet ze mee aan de Coenecoop Muziekavond en meteen geselecteerd voor COOL Talent! Super!
Marnixen Piet
Piet en Marnix: een nieuw duo dat betekenisvol is terug is gekomen met hun act 'You'll be back!'.

 Sanne_en_Angelina.jpg

Dit zijn Sanne en Angelina. Zij dansen een hiphop-wedstrijd-duo. "We dansen de stijl hiphop, het is een mix en we dansen op verschillende nummers."

Lois_en_Nouzha.jpg

Dit zijn Lois en Nouzha van het Antonius College. Zij leerden elkaar kennen in de 3e klas en sindsdien zingen en swingen ze op elke mogelijke gelegenheid. Ze vinden het super leuk dat ze nu hun passie kunnen delen met jullie. So let's get excited!!! 

Schoolband_GsG.jpg

De Schoolband van het Gsg met daarin Cindy de Roode, Jade Verhoef, Matthijs en Jasper Overvliet, Ishabella Calder en Nola Prinssen.