COOL Talent

1 juni 2024 Schouwburg Gouda

11e Editie!

Header

Deelnemende scholen

Social Media

     
facebook icon    logo instagram
     

Organisatie

 
Logo Lions 2

COOL Talents 2015 kl
Meer dan 100 talentvolle scholieren doen jaarlijks mee aan COOL Talent. Daarom, geef ze ook volgend jaar een kans en ...........

Word Sponsor van COOL Talent !

COOL Talent leent zich uitstekend voor sponsoring. Door te sponsoren wordt uw bedrijfsnaam gekoppeld aan de kracht en creativiteit van de middelbare schooljeugd in Gouda, Waddinxveen, Schoonhoven en omgeving.
Sponsoring van COOL Talent biedt u daarmee een mooie hulp om, bijvoorbeeld, uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren, toekomstig personeel te werven of het jeugdig imago van uw bedrijf te versterken.
Er zijn de volgende mogelijkheden om COOL Talent financieel te ondersteunen:

 • COOL Talent Adverteerder
  Voor € 150,= ontvangt u een advertentie in Het Kontakt Goudse Post en eenmaal een advertentie in het programmaboekje van COOL Talent. De advertentie in Het Kontakt Goudse Post heeft een afmeting van 4*4 cm en het exemplaar in het programmaboekje 7*7 cm.
  De oplage van Het Kontakt Goudse Post is 55.000 stuks en van het programmaboekje 500 stuks. In de twee tot drie weken vóór de uitvoering, veelal in april, zal er een paginagrote advertentie van COOL Talent worden gepubliceerd waar uw advertentie met trots onderdeel van is. (klik hier voor een vergroting / ander voorbeeld)

  CT 2017 proefdruk krant 
 • COOL Talent Sponsor
  Sponsoren van COOL Talent kan voor een bedrag van € 500,=. Voor deze waardevolle bijdrage ontvangt u een VIP-ontvangst in de Goudse Schouwburg, 4 vrijkaarten, een logo-projectie van uw bedrijfslogo in de schouwburgzaal voorafgaand aan de voorstelling, het noemen van uw bedrijfsnaam tijdens het optreden. Tevens ontvangt u hetzelfde advertentiepakket als de adverteerders van COOL Talent. Als sponsor zult u een enerverende avond en kennismaking ervaren met COOL Talent, de jongeren en de organisatoren van COOL Talent.
   
 • COOL Talent maatwerksponsor
  Ook is het mogelijk om een maatwerksponsorpakket af te spreken. Wilt u sponsoren voor een bedrag tussen € 150,= en € 500,= of voor meer dan € 500,=, dan is het uiteraard mogelijk om daarin een goede afgewogen keuze in te maken voor uzelf als ook ten opzichte van de andere sponsoren, hun betalingen en ontvangen sponsorpakket .